Despre noi

Fotografi artizani de nunta.

Noi suntem Laura si Marius, o tanara familie pasionata de a fotografia iubirea in toate formele ei. Pasiunea pentru fotografie de nunta a inceput acum cativa ani, infuzata cumva si de fotograful care a fost prezent la nunta noastra. Dorim sa fotografiem cupluri la fel de entuziaste ca noi, pasionate de viata, de nunta ce va sa vina, mereu cu zambetul pe buze si romantici incurabili. Ne place sa calatorim, si sa cunoastem locuri si oameni noi.

Care este abordarea noastra?

Artizanalul inseamna acel lucru facut cu suflet, pe genunchi, din ce ai la dispozitie. Unic in felul lui, va purta amprenta autorului in timp, si va ajunge printre cele mai de pret lucruri pe care le ai. Asta vrem sa transmitem si noi prin conceptul si fotografia noastra. Nu aspiram la statutul de profesionisti. Profesionisti sunt oamenii cu studii, facultate, studiouri, publicatii, etc. Noi facem asta in timpul liber, asa cum stim mai bine si cu cat drag putem. Nu suntem nici pe departe perfecti si livram fotografii nici pe departe perfecte.

Si atunci vine intrebarea fireasca: de ce noi?

Este simplu. Pentru ca ne sunteti dragi. Pentru ca nunta voastra unica, netrasa la indigo-ul vremurilor in care traim, merita un altfel de punct de vedere decat celui al unui fotograf clasic. Veti privi evenimentul vostru prin ochii unei persoane apropiate.

Nu uitati ca fotografia de nunta este un efort comun.

Va asteptam la o cafea sa ne cunoastem mai bine, nu ezitati sa ne scrieti sau sa ne sunati. Nu uitati sa rasfoiti si restul site-ului, veti regasi cateva nunti foarte dragi noua, precum si regulile casei.

Cu drag,

L&M