Despre noi

Fotografi artizani de nunta.

Noi suntem Laura si Marius, o tanara familie pasionata de a fotografia iubirea in toate formele ei. Pasiunea pentru fotografie de nunta a inceput acum cativa ani, infuzata cumva si de fotograful care a fost prezent la nunta noastra. Dorim sa fotografiem cupluri la fel de entuziaste ca noi, pasionate de viata, de nunta ce va sa vina, mereu cu zambetul pe buze si romantici incurabili. Ne place sa calatorim, si sa cunoastem locuri si oameni noi.

Suntem doi oameni, artizani pasionati ai fotografiei,  de fiecare data ne atasam foarte tare de cuplurile pe care le fotografiem si abordam fiecare eveniment sau sedinta in modul sau caracteristic si distinct. Stilul de fotografiere este unul fresh, luminos si colorat, plin de rasete si de emotii, asa cum se poate vedea si din portofoliu.

Si atunci vine intrebarea fireasca: de ce noi?

Este simplu. Pentru ca vrem sa facem lucrurile diferit. Invitatii vor pleca de la nunta cu fotografii pe hartie, facute impreuna cu voi in acea zi speciala. Primiti 50 de fotografii prelucrate inca din prima saptamana dupa nunta, optimizate deja pentru a fi share-uite cu prietenii. Restul, pana la o mie, le veti primi in maximum 60 de zile, pe un stick USB cochet, in loc de clasicul DVD in carcasa de plastic. Primiti si un album foto-carte realizat din piele naturala de catre cel mai vechi atelier de albume din Romania, un obiect ce va capata odata cu trecerea timpului o valoare inestimabila. Mai mult, ne putem deplasa oriunde, fara taxa de deplasare. Desi locuim in Ploiesti, pasiunea de a calatori ne-a dus la a face fotografii oriunde in Romania, de la Sinaia, Bucuresti, Brasov, pana la Cluj, Sibiu sau Satu Mare; si oriunde in lume, Paris, Viena, Bruxelles sau Roma.

Nu uitati ca o fotografie de nunta este un efort comun, ca trebuie sa ne implicam cu totii in realizare. Asadar, faceti-va cont pe Pinterest, cititi pe StyleMePretty, digerati multa fotografie de pe net, si notati-va ideile 😀 Nu de alta, dar vom avea multe de vorbit.

Va asteptam la o cafea sa ne cunoastem mai bine, nu ezitati sa ne scrieti sau sa ne sunati.

Cu drag,

L&M

FacebookWhatsAppPinterestShare