Album fotografie de nunta

Album Fotografie de Nunta Ploiesti Album Fotografie de Nunta Brasov Album Fotografie de Nunta Bucuresti

Sa vorbim putin si despre albumul nostru. Sa ne alegeti pe noi ca fotografi pentru nunta voastra inseamna sa primiti pe langa sutele de fotografii frumoase, in format digital, si un album foto creat special pentru voi, respectand cele mai ridicate standarde de calitate oferite de cel mai bun si mai vechi atelier de albume foto din Romania.

Amintirile voastre vor fi surprinse pe o hartie foto de cea mai buna calitate, cu durabilitate pana la 50 de ani fara alterarea caractersticilor, intr-o coperta din piele naturala italiana, cu o captuseala interioara din catifea. Veti avea la dispozitie o paleta larga de texturi si culori pentru coperta, iar variantele de design lasa frau liber imaginatiei. De exemplu: fotografia de coperta pe baza de plexiglass, banda metalica gravata, gravura pe catifeaua din interior si orice alte idei sunt binevenite.

Lasand la o parte detaliile tehnice, am dori sa va redam povestea care a dat nastere acestui album, ca parte din experienta pe care dorim sa o cream. In era digitala, avem desigur acces la dvd-uri, dropbox-uri, stick-uri, etc, insa am ajuns la un prag in care simteam ca ceva lipsea din ceea ce ofeream mirilor pe care ii fotografiam. Din dorinta de a readuce acel sentiment al fotografiei pe hartie, acea varianta fizica a evenimentului fericit prin care am trecut cu totii, totul intr-o infatisare eleganta si mai ales durabila, am inceput cautarile si am gasit atelierul foto perfect pentru a o astfel de colaborare: o tanara familie, ca si noi, pasionati in esenta de a lasa ceva frumos in urma. In final, acesta este scopul final al unui album foto, nu este un secret 🙂 Dupa schimburi de idei, a rezultat o forma a albumelor pe placul tuturor, iar reactiile pozitive din partea mirilor la primirea acestora au fost suficiente incat sa realizam ca nu vrem sa scape nimeni fara album :))

Albumul, da, va face parte din ce veti lasa in urma 🙂 Dupa ce agitatia evenimentului a trecut si il rasfoiti impruna cu prietenii, dupa ce-l revedeti ori de cate ori va sviziteaza rudele sau la aniversarile nuntii voastre, dupa ce imbatraniti frumos, in timp ce copiii cresc pe langa voi, va face parte din povestea voastra. Si pe masura ce trece timpul, dintr-un produs ce miroase a proaspat, va deveni un obiect de o valoare emotionala inestimabila. Ca un vin bun.

Inainte sa decideti daca intr-adevar va doriti un album, intreabati-va: “oare cate fotografii avem cu parintii nostri de la nunta lor?”

Cu drag,

Laura