Scrisorele

Indiferent ca ti-a placut sau nu ti-a placut ceva la noi, parerea ta ne ajuta sa devenim mai buni :) Asadar, te invitam sa ne scrii cateva cuvinte.

FacebookWhatsAppPinterestShare

2 thoughts on “Scrisorele

 1. Laura si Marius! Ii stiu inca de cand au inceput primele fotografii! Imi placea naturaletea din fotografii si modul in care reuseau sa capteze lumina, dar mai ales fiecare sentiment! Cu toate ca imi sunt prieteni si poate i-as fi avut ca si invitati la nunta, am vrut sa le ofer un rol mult mai important : acela de creatori de frumos, de amintiri pe care o sa le lasam generatiilor viitoare! Si au facut o treaba senzationala! Avem deja 4 sedinte fantastice, admirate de toata lumea, fotografii dragi sufletului nostru! Cu siguranta vom avea si pe viitor alte sedinte minunate ce vor surprinde momente speciale din viata noastra, iar cu Marius si Laura nu simti ca esti la poze, pur si simplu te simti bine! 👏

  Cu drag,
  Ana Maria

 2. Cum i-am gasit pe Laura si Marius… Hehe! Pe Facebook, dar nu as putea sa imi explic exact cum! :) Probabil a fost norocul nostru si nu am stat prea mult pe ganduri, le-am scris in secunda doi si i-am invitat sa ne cunoastem. Motivul: nunta noastra de la care ne dorim sa avem amintiri sincere, naturale, fara cadre iesite din comun… ci doar acele momente pure care ne vor pune un zambet pe fata peste ani si ani de zile.
  Revenind la poveste, am apreciat foarte tare raspunsul lor rapid si entuziasmul cu care au stabilit intalnirea cu noi. De asemenea, placerea lucrului bine facut si sustinerea micilor artizani au fost alte doua aspecte care ne-au cucerit. De aici totul a decurs simplu si frumos, pana cand zic eu ca am ajuns sa fim prieteni si sper ca vom ramane asa mult timp de acum inainte.
  Primul eveniment la care ni s-au alaturat a fost cununia noastra civila. Marius, multumim ca ne-ai fost alaturi si sper sa ne putem revansa pentru prezenta ta. :)
  Cadrele sunt curate, surprind emotiile si felul nostru de a fi. Cred ca se vor regasi si alte persoane printre aceste randuri si vor intelege la ce ma refer.
  Asteptam cu mare drag cununia religioasa si petrecerea de luna viitoare, si ne bucuram ca pe lista noastra scurta de invitati apropiati ni se vor alatura si Laura si Marius, ca fotografi si prieteni.
  Dragilor, cu siguranta vom avea parte si de alte sedinte impreuna, in care sa surprindem aspectele frumoase din viata asta!

  Cu drag,
  Carolina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *